Xstellar Voice

Standaard

€8

24/7/365 Klantenservice
8u Responstijd
Support of afstand

Compleet

€10

24/7/365 Klantenservice
2u Responstijd
Support op locatie

Optimaal bereikbaar

In ons cloud beheersysteem maken we uw bedrijf optimaal bereikbaar voor uw klanten. Met functies als keuzemenu en een wachtrij hoef u geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Flexibel en betrouwbaar

Telefonie van Xstellar schaalt altijd mee met de grootte van uw bedrijf. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden continu gemonitord, zodat ze maximale uptime hebben.

Vriendelijk voor je portemonnee

Bellen via Xstellar is zeer voordelig. U betaalt natuurlijk alleen voor wat u nodig heeft. Een telecomoplossing met telefoonnummer heeft u al voor €8,- per maand.

Variatie aan toestellen

Telefonie van Xstellar gaat gepaard met klasse A toestellen van Ubiquiti, Polycom, Yealink en Gigaset. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van een virtueel toestel dat geïnstalleerd kan worden op uw smartphone, tablet of laptop.

Integratie met systemen

Telefonie van Xstellar kan geïntegreerd worden met diverse systemen. Denk hierbij aan hardwarematige systemen, zoals uw intercom, omroep- en slagboomsysteem. Hiernaast bieden we integratie aan met een breed scala aan softwaresystemen.

Briljante service

Xstellar heeft een duidelijke focus op het leveren van klanttevredenheid vanaf het eerste contact. Zo streven wij naar zoveel mogelijk persoonlijke interactie en maken wij het u makkelijk om contact te leggen door 24/7 voor 365 dagen per jaar bereikbaar te zijn voor uw vragen.
Bereikbaarheid voor onze klanten 100%
Actieve monitoring van onze systemen 100%
Uptime van onze cloud systemen 99.9%