Xstellar Network

Met onze selectie van Cisco en Ubiquiti apparatuur creëren wij een professioneel bedrijfsnetwerk die optimaal beveiligd is. Uiteraard geldt ook hier weer: geen omkijken meer naar onderhoud en briljante service van Xstellar.

Contact

3 elementen voor een professioneel bedrijfsnetwerk

Managed Firewall

Met Managed Firewall zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsnetwerk optimaal beveiligd is. Het verkeer naar of afkomstig van uw netwerk blijft optimaal bewaakt op basis van een set geavanceerde beveiligingsregels. Wilt u het bedrijfsnetwerk benaderen vanuit huis? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat dit veilig gaat middels een VPN.

Managed Switching

Met Managed Switching zorgen wij ervoor dat uw gasten niet onterecht met uw bedrijfsnetwerk kunnen verbinden. Wij zorgen ervoor dat ongebruikte netwerkpoorten simpelweg uitgeschakeld zijn of enkel ingeschakeld op het gastennetwerk. Heeft u een extra poort nodig op het bedrijfsnetwerk? Dit is zo geregeld!

Managed WiFi

Met Managed WiFi zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsnetwerk veilig via het draadloos netwerk te benaderen is. Voor uw gasten creëren we uiteraard een separaat netwerk met gedefinieerde bandbreedte. De authenticatie om het draadloos netwerk te benaderen kan via meerdere geavanceerde manieren die we graag met u overleggen.

Combineer uw managed netwerk met internet via Xstellar

Met Xstellar Copper kan er een snelheid behaald worden tot 100Mb. Heeft u meer bandbreedte nodig kies dan voor Xstellar Fiber met snelheden tot ruim 500Mb!